Fairtade Gemeente Goes
logo: Gemeente Goes

Informatie voor ondernemers

Wilt u ook Fairtrade koffie en thee schenken in uw organisatie? Wilt u overstappen op Fairtrade bedrijfskleding? Wilt u ook Fairtrade producten in uw assortiment opnemen?

Er zijn in Nederland 300 producten die het Max Havelaar keurmerk dragen en het FTO-label hebben. Daarnaast wordt ook eerlijke kleding verkocht onder naam Made By, Fair Wear. Eerlijke cadeautjes worden verkocht onder de naam Fairtrade Organisatie-label en Max Havelaar. Cafés worden als Fairtrade gezien als zij minimaal twee Fairtrade dranken verkopen en restaurants worden als Fairtrade gezien als zij twee Fairtrade gerechten op de kaart hebben. Overige branches, zoals bakkers, Doe Het Zelf winkels, viswinkels etc. kunnen ook meedoen.

Klik hier voor een overzicht van Fairtrade keurmerken.

Verkoopt of gebruikt u Fairtrade producten?

Meld het ons. Wij plaatsen uw bedrijf dan op deze site. U kunt een e-mail met wat voor product(en) u verkoopt of gebruikt sturen naar  fairtradegemeente@goes.nl .

Fairtrade Gemeenten is een initiatief van Max Havelaar, COS Nederland, Wereldwinkels en het ICCO - ontwerp en realisatie gesponsord door: Nilsson communicatiekunstenaars