Fairtade Gemeente Goes
logo: Gemeente Goes

jul 2, 2014

Culifair en Culifiesta op de Grote Markt

Het is woensdag, donderdag en vrijdag 2,3 en 4 juli smullen in Goes. Op woensdag en donderdag is het culifair.

Bijna alle Goes restaurants presenteren zich deze dagen op de Grote Markt met heerlijk eten, waarbij uitsluitend wordt gekookt met fairtrade ingrediënten, streekproducten, duurzaam gevangen vis en andere biologische producten. Dat allemaal uiterst vriendelijk geprijsd.

Op vrijdag lig het accent op wereldvoedsel. Kleine maaltijden voor weinig geld, met ook aandacht voor fairtrade. Openingstijden: alle dagen vanaf 12.00 uur.

Bekijk de menukaart van Culifair of van Culifiësta.

Meer informatie vindt u op: www.goesisgoes.nl

Fairtrade Gemeenten is een initiatief van Max Havelaar, COS Nederland, Wereldwinkels en het ICCO - ontwerp en realisatie gesponsord door: Nilsson communicatiekunstenaars